خواص ته چین


ترکیبات: برنج، گوشت بره، تخم مرغ، روغن، زعفران، نمک، ماست.

ارزشغذایی: دارای ویتامین های1B، 2B، 3B، 6B، 8B، 12B، D، روی، پتاسیم، کلسیم،فسفر، منیزیم، گوگرد، سدیم، آهن، مس، پروتئین، حاومی آنتی بیوتیک، مقوی، ضعف عمومی،ضد تومورها، اسپرو، استئاتوره، اعصاب، احتمال جنین دختر را بالا میبرد، لاغری،عفونت کلیه، زخم مثانه و کلیه، عوارض یئسگی، بری بری، سنگ کلسیمی، پزوریازیس، اسهالخونی، اسهال، سرطان(پوست، قولون، روده، سینه)، رشد قد، پیشگیری از ضعف شنوایی،بدبویی مدفوع، کوریزای مزمن، نارسایی پاراتیروئید، سل، اسپاسموفیلی، پارکینسون،زونا، کم خونی هیپوکرومی، آرتوروز، فقدان گرانولوسیت در خون، تشنجات، رادیو درمیت،تب برفکی، اکروسیانوز.

مواد پرهیز:عدم جذب ویتامینA، سقطجنین(زعفران)، نقرس، اسید اوریک، عفونت روده(گوشت)، اسیدی کننده خون، کلسترول، تصلبشرائین، آترومی، سرماخوردگی، واریس، سنگ کیسه صفرا، آمبولی، قلب، کبد، اورمی،استفراغ، میگرن(ماست)، چربی خون، سیاهی زیر چشم، جوش صورت، بدبویی دهان، مخملک،کوریزای مزمن، کولی باسیلوز، التیام زخم های قرنیه.

/ 0 نظر / 166 بازدید