خواص و ضرر های بادمجان

1- از نظر غذایی ، نیرویزیادی ندارد به همین دلیل در رژیم لاغری از آن استفاده می‌شود.
2-
اگر به خوردنبادمجان حساسیت دارید مصرف نکنید.
3-
بادمجان معده را تقویت می‌کند.
4
بهتریننوع بادمجان ، قلمی ، بدون تخم و رسیده است . به دلیل داشتن گوشت زیاد و نداشتن تخمبعضی قدیمی‌ها ، به بادمجان خوب ، جوجه گیاهی می‌گفتند !
5-
قبل از پختن بادمجان، چند شکاف در آن درست کنید ، روی آن نمک بریزید و در آب سرد بچینید . مدتی بعد آبسیاه و تند آن را عوض کنید تا هم سم آن گرفته شود و هم خوشمزه‌تر شود .
6-
بادمجان را با روغن بودار سرخ نکنید . اگر روغن نباتی بی‌بو نیست ، با کمک پیاز وسیر آن را خوشبو کنید .
7-
اگر چربی شما بالاست ، خودتان را به آب‌پز آن عادتبدهید .
8-
خوردن بادمجان ، بوی عرق بدن را از بین می‌برد .
9-
اگر شما ازکسانی هستید که دست‌هایتان همیشه عرق می‌کند . از آب سیاه پوست بادمجان استفادهکنید . کوبیده پوست را در دست بگیرید یا دست خود را مدتی در جوشانده گرم آن بگذارید .

مضرات بادمجان

بدمجان به علت داشتنیک ماده سمی به نام سولانین برای اشخاصی که سابقه حساسیت دارند خوبنیست.

مخصوصا این افراد نسبت به نمونه‌های تخم‌دار بادمجان حساسیت داشته وبلافاصله بعد از خوردن دچار چشم درد شده و یا در بدنشان جوش پیدا
می‌شود ودسته‌ای از افراد مبتلا به کهیر می‌شوند.

/ 0 نظر / 333 بازدید