خواص سوپ رشته

ارزش غذایی:دارای ویتامین های3B، 6B، 12B، A، C، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، کبالت، گوگرد، آهن، مس، سلنیوم، نشاسته، پروتئین،حاوی آنتی بیوتیک، آسپرین، مدر، ضد التهاب، اشتها آور، قاعده آور، تب بر، شیرافزا،ضد ویروس، قلیایی کننده خون، صفراآور، مغذی، قاعدگی سخت، یرقان، احتقان کبدی،استسقاء، ورم طحال، اختلالات کیسه صفرا، بالا برنده سرعت گردش خون، سکته مغزی،سرطان(معده، سینه، غدد پروستات، ریه، لوزالمعده، کبد)، طول عمر، نفخ، سوءهاضمه،رماتیسم، آرتروز، فشارخون، کم خونی، اوره خون، سوزاک، فتق، حصبه، قند خون و مرضقند(با رشته کم)، رشد قد، چسبندگی پلاکت های خون، ورم طحال، گواتر، پیشگیری از آبمروارید، زیبایی، سیاهی زیر چشم، آنژین قلبی، آلبومینوری، تنگی نفس، آسم، غده هایزیر پوست، زخم های واریسی، الکلیسم، پرکاری تیروئید، اسکوربوت، اورمی، اسهال خونی،اسهال، پورپورا، سلولیت، سستی عروق دموی، آرتریت، تقویت نطفه، احتمال جنین دختر رابالا می برد، تقویت حس بینایی، چشمایی و بویایی، بیماران دوره نقاهت، کوه گرفتگی،مقاومت در برابر عفونت، توکسیکور، آدیسون، پزوریازیس، فقدان گرانولوسیت در خون،عوارض یئسگی، کوریزای مزمن، مخملک، ورم دستگاه تناسلی، ورم میزراه، سرگیجه هایمنیر، نا آرامی پا، رادیو درمیت.

توجه: سوپ را از خیسانده شلتوک برنجتهیه کنید.

مواد پرهیز:بدبویی عرق، خارش پوستی، تلخی دهان، صرح،امراض قلبی، زنان حامله(جعفری)، حصبه، پژمردگی، احساسات روحی، ورم آپاندیس، سنگاگزالیک، واریس، خروج مقعد، بواسیر، قند خون، مرض قند، چربی خون، فشار خون(رب گوجهفرنگی)، کمر درد، اسیدی کننده خون(رب)، زرد شدن کف دست(رب)، تصلب شرائین وکلسترول(گوشت)، نقرس و اسید اوریک(گوشت)، اورمی(گوشت)، پا درد ناشی از اورهبالا(گوشت).

/ 0 نظر / 436 بازدید