خواص خورش الو

ترکیبات: گوشت مرغ، لپه، پیاز، شکر، آلو خراسانی، زعفران، نمک،فلفل.

ارزش غذایی:دارای ویتامین های 2B، 3B، 12B، فسفر، منیزیم،گوگرد، سدیم، آهن، مس، سلنیوم، پروتئین، آنتی بیوتیک، آسپرین، سوربیتول، منبع فیبرگیاهی، صفرا آور، تب، عطش، بسیار مغزی و انرژی زا، چسبندگی پلاکت های خون، استسقاء،قولنج معده، ترک لب و دهن، تلخی و بد بویی دهان، اختلال هواس، انگل روده و معده،نرم کننده سینه( صاف کننده صدا)، سرفه، مسمومیت با سرب یا مس، کبد، استئاتوره،اعصاب، سنگ کیسه صفرا، احتمال جنین دختر را بالا میبرد، پورپورا، کوه گرفته گی،آمفیزم، رشد قد، لاغری و ضعف عمومی، خارج شدید، اکروسیانوز، افزاینده تعدادگرانولوسیت های خون، اسپرو، تب برفکی، ورم میزرا، سیروزها، پارکینسون، پزوریازیس،ترمیم شکستگیه استخوان، زنا، پوسته شدن سطح پوست، کم خونی، ناتوانی تنفسی، زخمپوستی.

مواد پرهیز: عدم جذب ویتامینA، ضعف بینایی، چربی خون، چاقی،آترومی، کلسترول، تثلب شرائین، نفخ، آنژین صدری، فشار خون، سقط جنین(زعفران)، مرضقند، زخم روده و اثنی عشر، سکته مغزی، آلبومینوری، سنگ اورات و اگزالیک، نقرس واسید اوریک، طحال(آلو زیاد)، حجاب حاجز(آلو)، ضعف تاندون ها، آترومی، فشار خون،واریس، حساسیت های پوستی، اکروسیانوز، اسیدی کننده خون، عفونت ادراری در زنانحامله، سرع، سرطان، حصبه، صدای زنگ در گوش، بواسیر، کوریزای مزمن، مخملک، پیتریازیس.

/ 0 نظر / 32 بازدید